今天與幾位好姊妹去L'tea room試了法國版tea set,巴黎鐵塔cup cake 、擺設也非常法國情懷。今次我們都是衝著環境裝修而來的,因為聽聞可以任意拍照,說真的,很美麗很夢幻的一間小店!!食物方面也不錯,對於午餐也未吃的我來說,份量剛剛好,8、9成飽肚,甜點很美,味道不會太膩,咸點比較多,煙三文魚,parma ham很香襯哈蜜瓜很fresh, 這都是我最愛,碎蛋tart出面未見過, 而且亦好好味,茶可以無限添飲,自改就點了蘋果茶, 朋友點了玫瑰茶, 蘋果茶很清香, 店員表示可以免費加茶包, 實在好好, 朋友的 rose tea 都好香, 朋友好鍾意 rose 味, 岩晒佢!   而且店員很友善,很樂意幫客人拍照,讚^^照片一post ig ,fb朋友即要求電話/地址,哈哈!

3層架食物, 唔洗揀, 佢已經set好左
Other Info. : 我們每月一次的gathering又多一個選擇,呵呵:)
2015-06-15
3層架食物, 唔洗揀, 佢已經set好左