Hiring
$17,500-$25,000
Monthly (Negotiable)
呢間餐廳開業初期排哂長龍,我係因為有朋友在海港城返工,放工去排隊才有幸同朋友在此食晚飯。去年我在海港城工作,我就喜歡嚟食午餐,因為一定有位。但lunch set就超大碟,每次都食唔晒,要打包。呢日約咗兩位舊同事聚下,三個lunch sets落完單先記起食物份量大,應該叫兩份三人分享。三個lunch sets 分別係:燒烤風味雞肉田園沙律 — 燒烤味雞肉香,蔬菜新鮮,配上脆脆,口感豐富雞肉蒜香檸檬忌廉意大利幼麵 — 很喜歡檸檬香味及酸酸哋,幼麵雖用忌廉但不覺膩香草三文魚 — 賣相已經好靚,三文魚配香草原來咁匹配,塾底薯蓉好香牛油味好滑我揀咗洋蔥湯(朋友揀飲品) — 好大碗,香濃洋蔥味由於其中一位朋友好想食cheese cake, 最後食剩嘅食物比之前更多,非打包不可。鹹焦糖芝士蛋糕 — 平日我好怕食焦糖,因為覺得非常甜,估唔到鹹焦糖感覺咁好,焦糖香又唔太甜,仲鹹鹹哋,與芝士蛋糕簡直絕配

燒烤風味雞肉田園沙律

雞肉蒜香檸檬忌廉意大利幼麵

香草三文魚

我揀咗洋蔥湯(朋友揀飲品) — 好大碗,香濃洋蔥味
洋蔥湯

鹹焦糖芝士蛋糕

餐包
2019-11-05
$240 (Lunch)
燒烤風味雞肉田園沙律
雞肉蒜香檸檬忌廉意大利幼麵