2019-12-01
本身今日唔係去呢間餐廳既,不過因為另外果間好多人,最後來左呢間食。星期六度度都多人,但來到呢度竟然有位緊係即刻入去坐,同朋友坐左吧枱,都唔錯呀可以同朋友坐埋d傾計。我地兩個人叫左一set壽司盛,有唔同壽司,包括三文魚、蝦、帆立貝、鰻魚、吞拿魚等等,大眾選擇,材料新鮮好味!然後叫左牛油果軟殼蟹卷,鐘意食牛油果既朋友一定鍾意!同我同行既朋友原來本身唔食牛油果,佢同我講佢就係之前去左呢間食牛油果軟殼蟹卷,所以先開始食牛油果😱 我覺得呢個可以係其中一個必叫既選擇。另外叫左粟米天婦羅,平時去食日本野,天婦羅不外乎係蝦、茄子、蕃薯,粟米真係未試過!一食落去好鮮甜好好味,作為小食既選擇實在很不錯。然後叫左海膽魷魚壽司,呢個配搭真係第一次見,好新奇,食落去又夾wor味道,可以一試!最後叫左冷麵來涼爽下,一如想像中唔錯,特別在,出面既冷麵只會俾冷麵同一碟汁你,呢度會有隻蛋同一d配料俾你撈埋泥食,口感好過癮。總而言之,今餐真係好滿足呀!😋😋😋