2024-12-03 165 views
最近我同朋友去咗銅鑼灣一個超正嘅酒吧,真係好開心!🥳 就喺軒尼詩道525號27樓嘅Banker Bar & Lounge。一入到去,嗰個氣氛真係一流,燈光柔和,好適合放鬆同聚會!✨ 每逢星期六晚9點到12點,呢度有現場Live Band表演🎶 客人可以自由點歌,甚至有膽嘅話可以自己上台唱,氣氛瞬間升到最高點!講到飲品,呢度嘅Cocktail真係特別!🍹 無特定嘅飲品名稱,因為每一杯都係根據客人嘅要求調製嘅!你可以同調酒師講你想要咩基底、想要咩顏色,佢就會幫你調出一杯專屬於你嘅獨一無二嘅Cocktail!😍 我試過一杯橙汁基底嘅Cocktail,味道酸酸甜甜,完全唔覺得飲緊酒,真係超適合我呢啲唔太識飲酒嘅朋友!🍊✨小食方面,呢度嘅選擇都唔錯,我哋試咗幾款,全部都好味🍗🍤 特別推薦佢哋嘅免治雞肉棒,真係好正!😋如果你都想搵個地方放鬆,享受美食同音樂,"Banker Bar & Lounge"絕對係個好選擇!💖 除咗環境舒適,酒水又有特色,真係好適合同朋友聚會!下次再約多啲朋友一齊嚟,絕對唔會失望!🥂🎉Banker Bar & Lounge📍銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心27樓

Banker Bar & Lounge
📍銅鑼灣軒尼詩道525號澳門逸園中心27樓