2019-03-23 4774 views
告白氣球🎈.....定係你當我是浮誇吧以往見識過最浮誇既都係放下乾冰出下煙果🇩但今次呢個出場果種震撼真係  不🎈得🎈了🎈Air Floating Afternoon Tea Set雖然一點也不便宜($598 for 2)但一世人點都要豪一次既 雖則上述豪情壯語我一生中經己講過無數咁多次(笑)個Tea係好食既每件都靚到藝術品咁真正 匠心獨運 小的拜服年中食吾少得個樣嘅Tea便知好食同望落好靚係兩回事兩者並存 難求呢個Tea每枱都會送返張即映即有📸份外適合慶生 紀念日等一些特別場合現場便見到唔少人係嚟慶生🎂記得預約時講低會有嘢送喔其實MO Bar 久不久都會出新Tea以往亦都同好多大牌搞Crossover次次都靚到咩甘 但我都不為所動唯獨今次真係被燒到了雖然貴但我相信呢個新推出嘅Tea絕對有潛質走紅所以都係果句啦 訂位要趁早可能出一排就無㗎啦#mohk #mobar #mobarhk #hkafternoontea#airfloating #landmarkmandarinoriental #wow
告白氣球🎈
定係
你當我是浮誇吧

以往見識過最浮誇既
都係放下乾冰出下煙果🇩
但今次呢個出場果種震撼
真係  不🎈得🎈了🎈

雖然一點也不便宜($598 for 2)
但一世人點都要豪一次既
雖則上述豪情壯語
我一生中經己講過無數咁多次(笑)

個Tea係好食既
每件都靚到藝術品咁