2018-01-17 48 views
好似去左尖沙咀既酒吧咁,個裝修非常有個性,用色大膽,色彩繽紛,有一種迷幻既感覺,又有好多唔同表情既猴子。跟餐既沙律用左沙律醋調味,清新易入口,蔬菜新鮮,好嫩又好脆,微咸既芝士又爲沙律帶來另一種感覺。叫左個pepperoni pizza ,兩個人分享岩岩好,個質素真係唔錯,餅底係薄個種,非常脆,口感好好,而且唔會乾。上面既芝士同蕃茄醬份量充足,個蕃茄醬既味道好鮮,就算加上左厚厚既芝士都食到個種鮮味,好好食。去酒吧既重點當然係飲酒啦,而依度既酒真係好令人印象深刻,值得再飲。Soultini 非常適合女孩子入,因為果香十足,非常易入口,有熱情果新鮮士多啤梨既香甜、菠蘿既酸甜同埋檸檬味,但個比例剛剛好,唔會蓋過vodka 既酒味,酒味同水果味完美融合,飲完口中仲有種香味。