2015-05-19 3075 views
前菜:三文魚配德國黑麥包伴薯蓉。個薯蓉好好食,有洋蔥同酸黃瓜,酸酸地幾開胃,我本身唔食酸黃瓜既都覺得好食!主菜:德國豬手。叫waitress幫我地切開,方便好多。肉質夠嫩,唔會燒到乾哂,不錯!伴碟有一大堆酸菜同薯蓉,呢隻薯蓉同前菜果隻唔同,呢隻冇其他配料,只有香滑既奶香味薯仔,好味!飲品:Somersby apple cider. 容易入口,幾fresh。餐廳環境算幾有情調,雖然枱係有啲逼,但可以接受。環境唔太嘈,又唔會好靜,可以輕鬆同朋友傾計。餐廳廁所好乾淨,我覺得廁所真係可以反映到一間餐廳既質素。埋單total三百七十幾,價錢合理。

埋單total三百七十幾,價錢合理。
三文魚配德國黑麥包伴薯蓉
德國豬手
Somersby apple cider
2015-05-18
$188 (Dinner)
三文魚配德國黑麥包伴薯蓉
德國豬手