2018-03-03 980 views
去點心店除咗可以慳茶芥同茶錢平好多之外,點心水準有時真係拍得住酒樓~不過今次食呢間就有待進一步探討喇~價錢中規中矩,唔算特惠,但支持小店我認為係ok的~不過呢度就多咗少少規矩,老實夜晚新蒲崗人流甚少,都設有最低消費,就等如整條界線俾自己~等咗差唔多25分鐘,第一個點心嚟喇~流沙飽响點心紙上面係「重點推介項目」,我哋當然係有所期待啦~但~sorry 咯…蒸過咗龍啦師傅,流沙已變成奶黃了~又嚟睇下個春蛋燒賣吖~唔~一如圖片展示,春蛋下盤唔夠穩重,有倒塌情況,亦即燒賣唔夠料呢~雞紥到!正常!都ok嘅~最優美嘅都係蒸飯,餸夠多飯亦香,但見牆上黐滿雜誌推介,到底係今日師傅休息?定係過譽呢?我會俾多次機會你嘅~

價錢中規中矩,唔算特惠,但支持小店我認為係ok的~

但~sorry 咯…蒸過咗龍啦師傅,流沙已變成奶黃了~

雞紥到!正常!都ok嘅~