2022-02-28
落雨, 十度,平日,真係差唔多包場,假日經過,每次都坐爆全場,今次可以慢慢嘆, 正呀!⭐⭐下午茶時間 2:30 - 5:30pm ⭐⭐餐牌跟主餐飲所有飲品(bottle water除外)點了Fleur Lover $138🍰呢間餐廳既signature菜,打卡必點📸係一個甜點,熱嘅鬆餅,忌廉,新鮮雜莓生果堅果,有機蜂樹糖漿,食用花,而成,一上菜,即刻心心眼😍,呢個一定要親熱食,凍左會唔好食,因為忌廉溶解咗!好包肚! 飲品: Hot Velvet Latte☕紅菜頭汁Latte, 吸晴之選,粉紅色心形,俘虜不少少女的心! 我的紅菜頭都麻麻地,不過諗唔到有紅菜頭味,味道清新🎋,不錯!Meat Lover $128🐷鹿兒島豬扒🥩,竹炭包🍞,自家製醃紅椰菜🥬,青蘋果椰菜沙律🍏,是拉差沙律醬,食用花🌸,店員細心,知道我哋share,主動提出,分四件,更加方便, 加分💯日本猪有一種肉既味道🍗,熱辣辣,豬扒🥩脆口,配上椰菜沙律, 一啲都唔油膩,麵包焗到外脆內軟🍞! 真係內外兼備,睇得又食得!飲品: Hot Matcha Latte🍵濃濃嘅抹茶香味,真係好relex!
餐牌跟主餐飲所有飲品(bottle water除外)
點了Fleur Lover $138🍰
呢間餐廳既signature菜,打卡必點📸
飲品: Hot Velvet Latte☕
Meat Lover $128🐷
飲品: Hot Matcha Latte🍵
濃濃嘅抹茶香味,真係好relex!