2018-05-07 407 views
要維持水準真係咁難?呢間餐廳係佢岩岩開業既時候, 小妹已經黎過, 果時覺得好好食! 不過價錢就有點貴喇, 今次有個機會同同事黎食下飯傾下計, 諗住重拾當年既滋味, 點知就有少少令人失望喇….我地兩個人去, 叫左一個PASTA同一個PIZZA, 唔知係咪因爲係SET LUNCH既關係定點,兩款食物都一般般, 唔係話唔好食, 但唔會有驚喜, 唯一好既地方就係坐得舒服 因為座位好闊落餐廳又夠大!當日係平日中午時段, 人流真係唔算多, 如果想有返當年既人流, 可能真係要花D心思做返出水準喇! 當日SET LUNCH埋單連加一大約$120一位
要維持水準真係咁難?

2018-04-26
$120 (Lunch)