2018-05-25 2989 views
看U-tube 話鏞記廚子自起爐灶、食味很好、需然鏞記不是很美味、我們也好奇心湊了8位朋友一齊試試、吃罷、異口同聲、千祈唔好再幫襯、否則冇朋友做、以後不要信網上資料。超級難吃的餐廳、可以說沒有一款好吃的、我走進廚房自己做、水準一定高10倍。杏汁豬肺湯-加了奶、有羶味、豬肺似洗不淨、有怪味。上湯番薯苗-煮過火、似吃糊仔、又咸。炒豬腳筋-不知所謂,又黑又咸。咸菜鮮魷-咸、叫做可入口、賣相跟豬腳筋一樣鱔-叫做好點、但8件收$220、貴極釀鯪魚-簡直離譜、可以講亂來、魚霉霉爛爛、釀的東西似吃隔夜麵包、又咸又冇味姜葱蟹-咸、蟹又唔新鮮、蟹蚶肉木木獨獨,似死阻雪阻好耐的嗅蟹,跟個不知是否老板娘的女人說,她只答唔知呀!皮旦-算是可以筍--般鳮-可以,但醤汁很怪味肉絲炒麵-又係離譜的食物。埋單弍仠弍、如此菜式、如此地方、超不值。永久黑名單!

杏汁豬肺湯-加了奶、有羶味、豬肺似洗不淨、有怪味。
上湯番薯苗-煮過火、似吃糊仔、又咸。
炒豬腳筋-不知所謂,又黑又咸。
咸菜鮮魷-咸、叫做可入口、賣相跟豬腳筋一樣
鱔-叫做好點、但8件收$220、貴極
皮旦-算是可以
筍--般
鳮-可以,但醤汁很怪味
肉絲炒麵-又係離譜的食物。
埋單弍仠弍、如此菜式、如此地方、超不值。永久黑名單!
2018-05-25
$270 (Dinner)