2023-05-05
見網上好多人share,妹妹又想食韓國野,所以星期六連埋媽咪三個人去左食媽咪嘅生日飯,但係失望而回其實真心難食嘅韓國野又真係無食過,最多係油膩啲或者細份啲啫,好少會刺激到我要寫食評,但係尼間真係俾我blacklist🥲首先叫左一份蜂蜜牛油無骨炸雞、一個傳統飯卷、一個蛋包飯、一個柑橘乳酪炸雞份量最多嘅係薯條,其次係蜂蜜牛油,大家鍾意蜂蜜牛油薯條嘅話可以試下。炸雞就有雪味,鐘意炸雞嘅話去超市買啲現成嘅氣炸鍋仲好。飯卷就⋯⋯依家都唔可以話貨不對版嘅,原來唔係紫菜包飯就唔係紫菜包飯。佢係近乎一個七仔買到嘅日式紫菜卷囉。可能我見識少但係認真無食過無牛蒡但係有青瓜嘅韓式紫菜包飯😅飯都唔覺有落芝麻油、壽司醋,就係中式絲苗白飯甘樣😅蛋包飯就好難出事嘅,都係蛋同飯啫。但係牛肋骨唔知點解好難入口!好彩上黎都見到其他人都係咁講,唔洗搵牙醫住😂柑橘乳酪就無柑橘香,得柑橘味嘅苦🤢🤮到底發生了什麼事😵💫好彩本身預左食少啲追加甜品,起碼無曬咁多野食成件事最對版嘅係個景,啲蚊仔飛來飛去好合乎terrace in seaside室外用餐嘅感覺 🦟都係呢個價位,可能去韓國街食飯仲開心🥲
柑橘乳酪就無柑橘香,得柑橘味嘅苦🤢🤮到底發生了什麼事😵💫
好彩本身預左食少啲追加甜品,起碼無曬咁多野食
都係呢個價位,可能去韓國街食飯仲開心🥲