2023-04-07
假期慶祝活動:打邊爐🍲超開心好興奮🥳🥳!好難得竟然可以平日去銅鑼灣中午打邊爐!午市少人啲,套餐又抵食啲,我同朋友兩個人揀咗二人餐,埋單每人都唔使$200,抵食!午市二人餐($299):美人鍋(單鍋)個湯底好出色!原價都要$238鍋,所以午市食係好抵!我同朋友打邊爐前都各飲咗兩大碗湯,除咗有好多配料外,竟然仲有烏雞,烏雞煲湯係好滋潤,所以建議注重健康同養生嘅女仔都試下呢個湯底。丸餃拼盤(各2粒)包括有魚皮餃、貢丸、墨魚丸、台式蛋餃。五彩鮮蔬盤(細)雖然係細盤,但份量都好多!蔬菜都好新鮮,仲配有我最鍾意嘅冬菇同金菇。嘉美農場雞肉雞肉好嫩滑,份量十足!米線呢一盤米線我同朋友都分別食咗4、5碗,特別係食到最尾,真係超級飽,原本仲以為唔夠食,點知兩個最後都超飽🤣最後要介紹呢杯檸檬茶,超大杯!$38都幾抵飲🤣🤣整體而言,環境寬敞舒適,價錢合理,食物高水準(特別係湯底!)
午市二人餐($299):
美人鍋(單鍋)
丸餃拼盤(各2粒)
包括有魚皮餃、貢丸、墨魚丸、台式蛋餃。
五彩鮮蔬盤(細)
嘉美農場雞肉
雞肉好嫩滑,份量十足!
米線
最後要介紹呢杯檸檬茶,超大杯!$38都幾抵飲🤣🤣