2023-03-09
最近,我去左一間自助燒烤專門店,想BBQ但又懶自己燒絕對可以嚟尼間舖頭試吓,個爐識自動轉動,啱晒懶人🤣🤣當我入到去後,見到間店嘅裝潢十分簡潔,俾人覺得舒適自在的感覺😋店員亦有禮貌甘向我地介紹左有啲咩調味料同食材種類,可以根據返自己嘅口味同喜好自由選擇☺️想食得健康啲可以揀埋生酮醬汁!飲品都多選擇,無糖汽水同鴻福堂系列嘅飲品,仲有兩種特色豆漿,都幾好飲,大家可以試下🙆🏻♀️叫野食係用手機掃QR code落單,非常方便👍🏻野食嘅種類我地各叫咗一次,包括牛肉、豬肉、羊肉、雞肉、蔬菜、海鮮、丸類等等,仲有精選嘅澳洲和牛、紐西蘭牛、黑毛豬。食材都幾新鮮同多樣化,仲見到啲特別嘅食物款式,例如有菠蘿🍍雞蛋仔、棉花糖尼啲甜品,試咗都幾好食㗎,尤其是係個雞蛋仔真係好特別😎我哋最鍾意嘅串燒係牛舌、牛肋腩(燒得好均勻,牛味好濃鮮嫩多汁)、雞軟骨(建議配搭孜然粉食,好香口)、蝦卷(外邊包左腐皮燒完好脆口,有驚喜)、甜番薯、魚片頭、豬皮等等