2019-03-07 117 views
想去貓貓cafe好耐了,搵到呢間最近好受歡迎嘅貓貓cafe,一於就搵埋朋友仔黎試試 (/^▽^)/呢間cafe位於近油麻地A2出口,好方便入去cafe之前要著鞋套同埋消毒雙手我地被安排坐近窗邊,感覺好舒適,而且會抱貓貓過黎同我地互動,真係好好我地叫左個香辣蒜香海鮮橄欖油炒意大利麵,食落有有好香嘅蒜蓉味,不過感覺有少少油,但都好好食仲點少得小食呢個雞翼真係好脆,雞肉又夠多汁同滑,夾埋d調味粉簡直一流驚唔飽再叫多個pizza食😂我地叫左3樣野食 可以加多3杯38蚊以下嘅野飲,其他就補差價呢杯朱古力好濃味,仲會飲到粒粒oreo,真係好好飲,冇嗌錯😋呢度嘅貓貓都會主動黎坐你大脾訓教,真係好暖好可愛💕 呢度貓貓又多,睇住佢地玩都覺得好開心好治癒

呢間cafe位於近油麻地A2出口,好方便
入去cafe之前要著鞋套同埋消毒雙手

香辣蒜香海鮮橄欖油炒意大利麵

仲點少得小食呢
個雞翼真係好脆,雞肉又夠多汁同滑,夾埋d調味粉簡直一流

西班牙香穌雞翼

驚唔飽再叫多個pizza食😂