2017-09-06 493 views
今日去開中環搵嘢食就想食日本野跟住見到呢間新開嘅浪人日本料理好似幾好食就入咗去好彩唔駛等位我哋一行四個人就坐低左,間野好靜服務員都好好態度介紹我哋食啲咩佢叫我哋試吓新返嘅燒帶子,叫左份刺身拼盤,燒牛舌,雞肉串,燒雞皮,浪人卷,浪人丼逐樣講下啦講吓首先燒帶子一嚟到好大粒可以分開四份食, 粒帶子勁厚肉,佢又燒得岩岩好,食落好爽口彈牙,個味都吾錯之後個刺身拼盤有蝦,三文魚,拖羅,愛類魚,赤山,海膽樣樣刺身都咁出色, 全部都好新鮮,個海膽勁鮮甜,個拖羅勁肥美,好似去左日本甘,愛類魚同赤山都好有口感,d魚吾會腥好好食牛舌都好食,燒得岩岩好,爽口夠味個雞肉都好有雞味,有d蒜粒係上面雞皮都係好有炭燒嘅味道浪人卷黎到好開心啊,勁大份,有海膽呑拿魚蓉仲有幾粒三文魚子係上面,個飯仲已經調好味,食粒食落口勁滿足啊,好甜好鮮正,個海膽甘甘地好正仲叫左個浪人丼,都係調好味嘅壽司飯,有甜蝦,三文魚, 帶子

之後個刺身拼盤有蝦,三文魚,拖羅,愛類魚,赤山,海膽

牛舌都好食,燒得岩岩好,爽口夠味

個雞肉都好有雞味,有d蒜粒係上面

雞皮都係好有炭燒嘅味道

仲叫左個浪人丼,都係調好味嘅壽司飯,有甜蝦,三文魚, 帶子