2019-03-03 601 views
咁啱見到尖沙咀海景餐廳預訂有40% Off,價錢真係好吸引,所以就去試一試! !雖然已經係七點入座,不過我哋真係好好彩比安排左喺海景位置!景觀都算OK,店舖裝修都唔錯!環境幽靜,好適合拍拖談心我哋叫咗一個蒜片大蝦,一個慢煮牛柳闊條麵,同埋一個廚師推介嘅西班牙海鮮炒飯。蒜片大蝦配嘅蒜蓉包點汁食幾好味,一碟四隻,價錢150左右慢煮牛柳我覺得係三個餸之中最好味嘅,佢嘅牛係牛腩,汁類似白汁,估唔到Mix出嚟又好味,價錢150左右西班牙海鮮炒飯,海鮮份量多,不過個飯底較為黏口,食咗一半就覺得開始膩,價錢238左右整體食物質素尚可,不過不失,食得出材料新鮮,唔知道係咪平時我哋太重口味關係,三款嘢食我哋都覺得口味偏淡最後係甜品時間,叫咗一個葡撻,佢嘅酥皮唔算好多層,蛋漿有好重牛奶味,口感類似牛油皮蛋撻,價錢$16值得一讚嘅係俾錢時,店員主動提醒有信用卡優惠,用餐過程中經常添水,服務貼心!

雖然已經係七點入座,不過我哋真係好好彩比安排左喺海景位置!

景觀都算OK,店舖裝修都唔錯!環境幽靜,好適合拍拖談心

蒜片大蝦配嘅蒜蓉包點汁食幾好味,一碟四隻,價錢150左右

Type of Meal