2018-07-02 295 views
出街食完晚飯 甜品當然係少不到了的🐷🐷我地叫左五款甜品 Share食👍🏽👍🏽😍香芋雪樂冰芋圓西米露同埋紫薯雪樂冰芋圓西米露其實大致上都係一樣 只不過雪糕冰分別係香芋味同埋紫薯味 個人較喜歡香芋雪糕冰😍🤩真係好好食同埋真係有香芋味架😜😛仲食到有香芋肉呀😛😋反而紫薯味有點浮誇 真係麻麻地🤭🤔芋圓真係一百分嘅好食真係食得出係咩味架 個底仲要係西米露 正正子🤤🤤芒果腸粉 芒果肉唔算好甜 係有少少酸但可以接受到嘅😉☺️腸粉好滑👍🏽👍🏽配埋個芒果汁仲好味 整體嚟講 係值得一食😋☺️合桃糊 今次叫左凍食 覺得麻麻地哈哈😅😅好似無咩味咁嘅🤔🤔始終都係熱食最好食最原味草莓黑珍珠雪樂冰 🍓🍧最唔好味係哩個😩😫雪糕味道正常 但黑珍珠雪樂冰同雪糕撈埋食真係好奇怪 同埋好難食呀🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️哩個可以唔洗食👎🏽👎🏽
出街食完晚飯 甜品當然係少不到了的🐷🐷
好似無咩味咁嘅🤔🤔始終都係熱食最好食最原味
草莓黑珍珠雪樂冰
2018-06-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$35 (Last Night Supper)
香芋雪樂冰芋圓
芒果腸粉