📍屯門仁愛堂街45號興泰大廈地下1,1A,2至8號舖今次呢間真係啱曬大胃王。如果唔想成日打邊爐,又想食下燒烤嘅話一定要嚟呢間。特別係鍾意食蝦嘅你,呢度有流水蝦任食。🦐💦💧由於太好味嘅關係我哋都冇乜影相,但係淨係影嘅呢幅相都覺得好好味。蝦真係超大隻超新鮮,因為係生猛游水即燒嘅。可以見到燒熟咗就真係好靚,食落去真係好鮮甜啖啖肉。而且配料仲係任選,所以我哋可以落鍾意嘅配料。我就比較鍾意食蒜蓉,個味道好夾。🥰🥰雞翼都係唔錯嘅選擇。佢本身已經醃好咗非常入味,鹹鹹哋又唔會太漏。剛剛燒好脆脆哋咁,真係食多幾隻都唔唔會覺得厭。🤪🤪另外佢仲有超多海鮮肉類蔬菜可以選擇㗎,大家一定要嚟試下。🤩推薦度:🦐🦐🦐🦐/5
📍屯門仁愛堂街45號興泰大廈地下1,1A,2至8號舖

另外佢仲有超多海鮮肉類蔬菜可以選擇㗎,大家一定要嚟試下。🤩

推薦度:🦐🦐🦐🦐/5