下午茶時間想喺荃灣廣場搵少少嘢食下,見到一田入面呢一間日式店幾平,所以就試吓。-💛關東煮烏冬 💰42 (好味道: 💛💛)咁嘅價錢見到呢個份量都幾多!而且仲有七款唔同嘅關東煮🍢😮😮 當中最鍾意食嘅係個福袋,入面有年糕煙煙韌韌👌🏻 不過其他六樣嘢全部食落去都差唔多口感😂 都係已經主導好軟好淋,同埋冇乜特別嘅味道。烏冬係讚岐烏冬👌🏻 不過唔特別嘅地方真係個湯底完全唔同日本食嘅口味🥲 如果淨係為飽肚嘅,呢個份量真係好足夠嘅。-💛原味炸雞 4件 💰28 (好味道: 💛)因為口痕想食小食,所以就叫咗幾件炸雞試吓。叫之前問過店員個大細係幾多,佢形容得比實物更加大,佢係以佢個手掌大細叫做一件😂 咁事實證明真係冇咁大嘅😑 可能冇咁大,所以佢俾咗五件我,但其實最細嗰件入面好似食唔到有雞肉🙃🙃 雖然我叫呢份係即叫即炸,但係啲炸粉好似做得唔係咁好,外皮唔夠脆,同埋入面啲雞肉偏肥😫 食食吓都放棄咗。。。最衰附近冇繼光香香雞啦!-人均消費:💰70 (免加一)環境:💛💛💛服務:💛💛💛推薦:💛💛

關東煮烏冬

💛關東煮烏冬 💰42
(好味道: 💛💛)

原味炸雞

原味炸雞

💛原味炸雞 4件 💰28
(好味道: 💛)

人均消費:💰70 (免加一)

環境:💛💛💛
服務:💛💛💛
推薦:💛💛
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Tea)