🍗炸雞髀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀朋友揀咗香草辣🌿、海苔同埋純辣,香草辣🌿比天蠍辣為無咁辣,食唔到辣但又想試吓辣既食貨,可以揀香草辣~🍗炸雞髀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀小店提供唔同程度嘅辣粉,而我今次係第一次食😂所以我唔知道辣度係點樣,我選擇左麻辣粉、海苔粉同埋天蠍粉🤣因為天黑嘅關係我睇唔到原來我落咗好多辣粉😂😂結果食到越嚟越辣、辣到出眼水😂😂個嘴邊又勁麻~Btw,雞皮炸得非常之脆,肉質亦好嫩滑🤪又勁大隻雞髀🍗,所以又抵食又好食😋香芋番薯波🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀個套餐入面可以揀一項小食,咁我就揀咗香芋番薯波😝本人極愛食啲煙韌既食野,香芋番薯波實走唔甩!☀️整體而言,雞髀🍗套餐$43可選一項小食係好抵食,而雞髀可以揀炸、滷水同沙薑雞髀🍗,小食可以揀炸燒賣、咖喱角、香芋番薯波、薯條🍟、炸花枝丸、春卷同埋炸餃子🥟,款式勁多,雞髀又大隻,食到一半都已經好飽~

🍗炸雞

🍗炸雞