2018-06-23 205 views
要求不太高的我,比幾百蚊也不要求什麼!本來去真鮮酒家打邊爐,平時去 2大 1小真鮮賣單 $39X 實惠之餘,食物質素尚算滿意!今晚諗住轉下場,行下行下去左 (滿堂紅),總括一句! 深水埗垃圾雞煲! 又貴又難食! 永不會再!所謂椰子雞煲,的確有椰子,但從來未食過如此難食雞肉! 算吧,打算雞肉不吃做湯底,打個邊爐,簡直係香港人打邊爐文化之恥!所謂任食! 任便食材少到無得食! 肥牛與鞋底橡膠可比! 無我牛味也意料之內,囗感 "鞋" 過你鞋底!任選食品款款出場除了要期待㕑房拎出來之餘,無一不是結冰出場! 想夾起佢,仲要等佢解凍先夾得起! 絕對不是任食! 只是任睇!菜,更是意料之外難吃! 通心菜從來未食過趙不落肚的! 金姑更是全國最下濺之產品!服務,未見過待應收碟打理,只會企住睇電視! 零服務!最終,2大1小 賣單 488元,超不值!去過深水埗滿堂紅,包你火滾到面都紅! 垃圾!
要求不太高的我,比幾百蚊也不要求什麼!

所謂椰子雞煲,的確有椰子,但從來未食過如此難食雞肉!

服務,未見過待應收碟打理,只會企住睇電視! 零服務!

最終,2大1小 賣單 488元,超不值!

去過深水埗滿堂紅,包你火滾到面都紅!

垃圾!
2018-06-23
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday