2018-05-07 54 views
古早牛肉麵開業左一年左右,唔好問點解住咁近而家先試,原因好簡單男友話唔去,今日出奇地話好,因為佢唔想諗裝修係舊台灣似日治時期,呢個風格我好鍾意樣樣都唔貴,一人叫左一碗主食/野飲+兩個小食,唔覺唔覺200幾蚊埋單,以食物質素ok古早牛肉麵一定要叫啦,推介同男友鍾意嗎,牛肉好稔同香,湯跟別家的味道唔太同,平時花椒八角比較濃,呢度無咁濃花椒八角,多左一份甜味同湯比較厚身,可惜個麵唔太得,煮過左少少火稔左d炸雞扒肉燥飯都係台灣風味之一,呢碗飯好大兜,仲好多肉燥,肉比較多肥肉少,又唔會超多油,塊雞扒好好味,粉唔厚好香脆,最緊要咩呀?咪無油笠笠夠乾身沙茶醬魷魚其實無咩特別,白烚水魷加沙茶醬,應該自行調過,唔會好咸同杰蔥餅我至愛之一,呢個係全餐油感比較重,味道唔錯,但如果可以再吸吸油就好啦仲有一樣野我覺得一般,就係坐得比較夾
裝修係舊台灣似日治時期,呢個風格我好鍾意
仲有一樣野我覺得一般,就係坐得比較夾
2018-04-28
Type of Meal