2024-07-02 1572 views
出街食飯都要健康,今次帶Lisboy 來試試呢間好Fresh、色香味俱全嘅夏威夷式蓋飯🥗😍🍽️ 加州風味有選擇困難症嘅Lisba同小Sun媽我哋見到有咁多材料可揀時,真係無從入手😋所以叫左兩個signature餐🤤呢個加洲風味有大大粒粒嘅三文魚、三文魚子、同岩Lisboy食嘅雞蛋絲同青瓜🤤我地仲加左大大份熟蟹肉俾Lisboy!食到佢個肚脹卜卜!食前食後😂🫃🏻🍽️ 吖嘻先生Lisba見到個吖嘻先生名特別又未試過🤤即刻叫咗個試吓,上枱又大大碟,我估下次都係叫番細碟!大大粒嘅吞拿魚腩再加咗海帶同酸酸甜甜嘅醃蘿蔔🤤Lisba表示食得十分開心,但真太太太大碟了😂飽到我哋一家三口個肚由菠蘿肚變🫃🏻🤰🏻🍽️ 牛油果奶昔 + 烏龍茶呢度係自助形式,想拎餐具/飲冷熱檸檬水,都可以喺出邊自助自取,但係跟餐廳加少少錢都可以有杯嘢飲,我就當然叫咗杯牛油果奶昔俾Lisboy🍹Lisba就叫熊仔造形嘅烏龍茶飲,Lisboy唔飲得茶就對枝熊仔形嘅水樽好有興趣,牛油果🥑奶昔好清新🤤好味道,飲飽食醉之後都覺得自己健康咗😂

🍽️ 加州風味

🍽️ 吖嘻先生