2010-06-30
$60/位, 都唔錯既,同左女朋友一齊去,平時出街都食肉.突然間食d齋都幾好味.兩個人, 一湯三餸, 一煲白飯.我覺得飯就太多.我覺得飯煲放係1個地方所有人share會好d.唔係就浪費左.蘿蔔絲春卷-味道就一般,皮脆.蘿蔔絲都幾爽口.因為有其他齋菜一齊食,所以唔會太過油膩.粟米豆腐 -賣相ok.有女朋友最愛既粟米同豆腐,再加上有少少辣,所以佢覺得都幾好味.而我就覺得豆腐係幾滑.d粟米我覺得就係罐頭粟米.因為無咩新鮮粟米既甜味冬菇炒白菜-冬菇肉厚,味道我覺得真係幾好.而d菜都幾新鮮.呢碟係清得最快既.可想而知,呢碟係唔差炒雜菜 -有各種素菜,味道同賣相都合格.五顏六色,可能平時食味濃既野太多,覺得淡左少少湯 -我諗佢日日都煮唔同既湯.我果日係冬瓜湯.行左成日.個湯幾清,我女朋友飲左一大半.可惜無得推介,因為湯日日唔同
同左女朋友一齊去,
平時出街都食肉.
突然間食d齋都幾好味.
兩個人, 一湯三餸,
一煲白飯.
我覺得飯就太多.
我覺得飯煲放係1個地方所有人share會好d.
唔係就浪費左.