2017-11-06
一入同𨋢,就見到呢個大紅唇,入到餐廳見到既畫都係出自同一個畫家的風格同朋友喜歡呢道有戶外座位係下午茶時間黎係完全無人的感覺舒適舒服,可以暢所欲言!我都幾喜歡佢哋既餐包,軟綿綿,可以引到好多橄欖油同醋,好開胃呢!我哋叫左紅菜頭沙律,估唔到佢哋會用埋紫椰菜,全碟都係紫色,好味!無草青同苦澀味的我朋友就鐘意三文魚他他,佢呢個都用紫椰菜襯返,問你死未!啲食材係新鮮既,我朋友就大讚,我覺得不過不失吧。個卡邦尼就硬到無朋友,個味就好味既,但對於我哋個胃又唔多好,又無牙力既朋友仔黎講,我哋選擇放棄...最後,係我去洗手間時order 左個 tiramisu。當時我只問佢會唔會有蠟蠟,估唔到佢俾埋生日牌,真係又細心又sweet ❤️👍🏼 tiramisu 好味,我覺得一件唔係太夠喉😂🙈
同朋友喜歡呢道有戶外座位
係下午茶時間黎係完全無人的
感覺舒適舒服,可以暢所欲言!