2024-01-05 372 views
啱晒喜歡港式飲茶嘅朋友,我今次嘆咗富豪坊嘅點心,真係一試難忘🥢!蝦多士真係正點,酥脆外皮包住蝦膠,啖啖都係蝦味,一啖咬落去,熱烘烘、油香逼人,夠哂香、夠哂脆,完全停唔到口!炸物嘅水準都係出色,即叫即做,嚟得熱辣辣㗎!𩠆𩠆蝦餃嘅皮薄透亮,滿滿嘅蝦肉鮮甜得嚟汁液豐富,入口即溶,冇得輸!至於糯米雞,用心烹調,糯米入味,雞肉又嫩滑,係層次感豐富嘅美味佳餚。唔少得嘅豉椒鳳爪同燒賣,都係辣辣地撩撥緊我嘅味蕾,真係惹味過癮!👍呢度嘅壽桃包,外觀可愛又精緻,包著鹹香嘅蛋黃同甜滑嘅蓮蓉,實行係一個小小嘅驚喜。食落鬆化唔膩,令人回味無窮!飽餐一頓之後,都仲特登想配杯茶慢慢享受呢個完美嘅結局!啲嘢食好,環境正,服務都值得一讚。富豪坊,下次飲茶,我仲會再嚟㗎!💯