2024-09-20 667 views
最近經過旺角, 唔知食乜, 見到旺角中心龍城冰室有很多人排隊, 心諗味道應該不錯, 就打算去食。 店餐廳內 的枱都很擠迫,很多人, 好彩我們被安排到卡位, 所以不是很逼。 餐廳主打港式茶餐廳的食物, 看到遊客門都點常餐或燒味, 食得好滋味。 餐牌亦有不少特色食物, 其中我們看到有乾鍋同酸菜魚, 又想食肥膩嘢, 我們就點了。 職員的服務態度不錯, 好少可,值得讚賞。 很快我們的餸菜便到了, 熱辣辣很足料, 炒得好惹味。 辣度剛剛好, 很適合香港人口味。 套餐仲包咗杯嘢飲, 凍檸茶不澀不苦, 飲落好清新。 總括而言 , 想有點重口味嘅朋友, 可以嚟試試。

套餐仲包咗杯嘢飲, 凍檸茶不澀不苦, 飲落好清新。

總括而言 , 想有點重口味嘅朋友, 可以嚟試試。