2019-08-17 1660 views
和食係我係荃灣既首選至愛,個人認為香車街果間好味過昌寧果間,所以今日禮拜六去左香車街食。去到既時候已經有幾個人等緊位,入面Full晒,所以就等左三個字先入到去。Menu痴左係牆,有好多唔同既Dish!我地叫左太卷,Curry豬扒飯,炒野菜,肉菜飯+野飲(湯+檸茶)太卷4件($22): 飯入面包住蟹柳、蛋同腐皮,依三樣熟食好Match,好好食,食完好飽!Curry豬扒飯($32): Curry似係有幾種溝埋一齊煮,幾好,但豬扒有D乾,但飯份量十足。炒野菜($20): 入面有椰菜、蘿蔔、冬菇,用D甜醬油炒,幾好味。肉菜飯($37): 有野菜+豬肉,食落去甜甜地,送飯一流,且份量多!隨飯送既味噌湯: 入面有好多海帶同豆腐同蔥花,麵鼓味濃,好足料,好飲!總結: 成餐飯都係$100多少少,叫左主食+野飲+2個Side dish,好飽好滿足! 而且味道不錯,坐既位無昌寧果間咁逼,如果有時間黎依度食都幾好!

Menu痴左係牆,有好多唔同既Dish!

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)