(Non-member)
2010-09-29 4 views
成日見佢係openrice十大,同友人前幾天路過尖東終於有機會試。入到店有好多人,我同朋友order左個 original mix mango + strawberry + blueberries. 店員好有心機去佈置我地杯froyo, 好大好靚好colouful既一杯﹗奶味同酸度都適中,最緊要夠挺,唔容易溶 (又令我想起The One 裡面既tuttimelon,變水快過變魔術 ),唔錯唔錯﹗我同朋友只係買左帶走食,因為太多人喇﹐不過店裡面既座椅同室內佈置感覺舒服,下次等off -peak既時間去,希望可以係店裡面悠悠閑閑甘享受多一次甘好味既 Froyo!
),唔錯唔錯﹗

TakeAway