相一張,純粹證明我真係有食過麻辣湯底鹹過海水鹹到腎虧鹹到PK無藥可救嘅鹹,食D咩都係嗰浸鹹味,麻辣湯底可以整得咁差都係一種本事番茄湯底真係一山還有一山高,一湯比一湯難食嗰種死人罐頭番茄湯味(有ABCD字母通粉嗰隻)加大量茄膏,真係搞唔掂。------------------------------食物肉,大家最多叫Lv3好啦,都係一般貨色,衰過牛X人。其實全部野都一般貨色,冇話邊樣野好過出面D放題,差過就有------------------------------PS 間鋪頭一入到去,就叫大家可以填地址寫明信片,佢會寄coupon去大家屋企,唔知佢見倒我嗰評價,會唔會寄刀片黎呢(如果我有填嘅話)
相一張,純粹證明我真係有食過

麻辣湯底

鹹過海水

鹹到腎虧

鹹到PK

番茄湯底

真係一山還有一山高,一湯比一湯難食

食物

肉,大家最多叫Lv3好啦,都係一般貨色,衰過牛X人。

其實全部野都一般貨色,冇話邊樣野好過出面D放題,差過就有