2013-07-04 269 views
     雖然呢間分店沒有CAFÉ~不過地理位置也是非常方便~因為由出面的街道一落電梯轉側,便是小食亭~不用行成個圈,已經可以擦返1餐呢~只係得2-3張桌子~好在我地岩岩買完野食之後,咁岩可以用其中一張桌子 $10 果汁500ML~如果在EURO GOGO買同款飲品,差唔多貴成倍~買PIZZA切件 $8 ,雖然唔算大件,有麵包的口感~比6.5分~有部份略為硬巴巴呢~餡料有粟米,青格,番茄,少許腸仔~用卡紙套盛著PIZZA很好,又唔怕整到隻手DIRTY~雪糕泡芙 因在雪櫃內扲,起初以為真係雪糕~其實係忌廉,不過雪凍後的忌廉,也是很冰凍得像雪糕1樣~ $9 一盒都抵食~瑞士肉丸$9/6粒~而家9蚊得5粒咋,果陣真係抵~好好味,有少許紅莓醬的甜味及沙嗲醬?口感一流~JUSICY!無可挑剔地YUMMY,JUSICY!見朋友手上食緊的雞翼的醬汁屬鮮橙色..$6/2隻~個醬汁好重色素…
開餐了~

PIZZA切件 $8

瑞典肉丸

雪糕泡芙

Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
瑞典肉丸