2023-07-26 472 views
💛 順興隆桂記荳品廠📍長沙灣順寧道451號地舖------------------------------1️⃣ 煎釀豆腐 $13推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻豆腐豆香味濃😍口感較硬 上層有薄薄一片魚肉 煎得非常香脆🤩建議配上豆瓣醬食 辣辣鹹鹹的口感提升了豆腐的味道2️⃣ 熱豆腐花 $12推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻豆腐花滑捋捋😍本身有淡淡的甜味 如覺得不夠甜可自行加上黃糖 3️⃣ 凍豆漿 $8推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻喝了有糖的豆漿 豆味沒有熱的食物濃😆甜味適中 相當適合消暑------------------------------懷舊的環境 傳統老店的氣氛💕店裏只有兩張大木枱 堂食一定要搭枱😂沒有服務😂自己乖乖地大聲落單 再食完埋單 總評味道:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️
💛 順興隆桂記荳品廠

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️
2023-07-23
$33 (Tea)