2018-11-01 222 views
返工之前諗住食啲嘢,又唔想食麥記,就行入去呢度試下。午餐價錢唔算貴加$4仲有杯咖啡我叫左個照燒鯖魚便當我好鍾意個擺盤因為以木為主,夠簡約味道方面,主菜其實就一般般,反而係個飯好食。用珍珠米,同埋煲得夠水份,上面舖埋飯素....淨係食個飯都好滿足不過講到最吸引我嘅地方,就係店內2隻貓相裡面係其中一隻貓,你去摸佢嗰陣佢好識做,比你摸完一邊,會擰轉第二邊比你摸lol 咁識做生意,真係唔嚟都唔得。最後我先發現,原來呢間店係自助形式。點餐唔係舉手嗌人,而係要自己走去reception;食完要自己攞餐盤去收集區。埋單$62,lunch都坐得舒服。不過唔係好接受到貓味嘅朋友,真係要留意了。因為室內好大陣貓味的。
返工之前諗住食啲嘢,又唔想食麥記,就行入去呢度試下。

午餐價錢唔算貴

加$4仲有杯咖啡

我叫左個照燒鯖魚便當
照燒鯖魚便當

我好鍾意個擺盤
因為以木為主,夠簡約

不過講到最吸引我嘅地方,就係店內2隻貓

埋單$62,lunch都坐得舒服。

照燒鯖魚便當