我全家都好中意打邊爐,特別係爸爸,趁住佢生日就搵咗間網上好推薦嘅火鍋店😋全家一齊去食!我哋點咗杏汁新鮮豬肺湯底,餐廳嘅湯底係每日新鮮熬製😺豬肺處理得好乾淨,鮮嫩可口,個湯仲好養生😻我哋再點咗一啲配料 :什菇拼盤-有我最愛嘅雞翼菇😙😙其他菇都好新鮮又洗得乾淨👍🏻龍躉片-切到好厚身☺️鮮美的口感、爽口無骨🫰🏻特級金錢牛展-肉質豐滿😍、口感嫩滑、味道鮮美 之後,新鮮牛舌芯-店員話係比較罕見嘅食材😯肉質鮮嫩多汁🫶🏻牛胸爽-廚師切得好薄,容易熟😋肉質細嫩,口感爽脆,好好食😎粟米蝦肉餃-鮮美的口感、豐富口感、蝦肉爽口🤩打邊爐點少得撈醬,餐廳嘅蔥同蒜都好新鮮,我身為愛蒜之人,緊係攞咗一大匙😛仲有餐廳環境好正!佈置到好似去咗大排檔嘅感覺🧡全家都話要再次來食🍽️

我哋再點咗一啲配料 :