2022-06-21
假期或六日好多人既Shake Shack難得今日唔洗等位 就入去試下三個人叫左9樣野1. Double ShackBurger X2,其中一個要全熟3. Dark Meat Hot Chick'n 4.Chick’n Bites 5.Fries 6. Cheese Fries 7. Mango Shake 8. Chocolate Shake 9. Black & White Shake一共$448Double ShackBurger 好正,就算全熟啲肉都唔鞋,有肉汁,連埋生菜 蕃茄 洋蔥食真係好正,不過食到尾都幾漏唯一改善既係,包唔夠熱,如果熱啲就好雞腿肉漢堡我都咬咗啖,辣辣地好味,而且炸得好香但包都係唔夠熱至於炸雞塊,就麻麻了,比較乾薯條一個係普通,一個係加咗芝士唔熱唔脆薯條真係唔掂,而且好似無落鹽因為唔好食,都冇乜點食到而奶昔方面不過不失,$45可以一試美式漢堡黎講,價位OK,又有海景睇,下次會再黎,不過唔會叫小食了,叫漢堡+奶昔就已經OK
難得今日唔洗等位 就入去試下
7. Mango Shake
8. Chocolate Shake
9. Black & White Shake
一共$448
薯條一個係普通,一個係加咗芝士
而奶昔方面不過不失,$45可以一試