我十分同意教主嘅說法。我上次嚟就係貪佢人少少, 夠靜局, 但今次嚟 (可能是星期五嘅關係), 排隊搭電梯都要十分鐘。上到去, 老板娘立即問我們人齊未(有禮貌的), 我們說尚欠一位。不久, 又有一個部長又問我們人齊未, 我們答未。 最後一個類似老板的物體 (有潮州口音)不耐煩地問我們人齊味, 如是者10分鐘問三次, 再解釋今天嘅位比較緊張; 於是我的朋友不高興, 反駁他如果咁趕, 我們可以走去第二間嫁, 點知果個類似老板的物體(lou打格局)對我朋友說你依家想恐嚇我呀, 跟着便走了。我的朋友原本想放低茶錢便走, 但因為星期五銅鑼灣的確難搵食, 所以便留下。不過就很驚被加料。點菜嘅時候又不斷問點齊未, 話驚住你後補會耐噃。(按:其實上菜很快,廚房值得一讚)同意教主一樣想法, 如你咁趕, 好應該訂位時跟我說, 而不是不斷的趨趕,令我們非常冇癮,於是未夠九點就去了Pacific Coffee 繼續下場。這間店子是我介紹給友人的, 今次咁嘅經歷, 令我很不好意思, 以後都不會去了。