2022-12-07 75 views
每次都經過呢間酒吧,今日先發覺原來係有嘢食嘅,原來佢係餐廳加酒吧,中午仲有set lunch,價錢都相宜,有$68至$100,仲有嘢飲!所以今日特登行過嚟試吓佢嘅set lunch!佢嘅選擇都幾多,有牛扒、煙三文魚同埋腸仔,配麵包,薯條,仲有沙律,份量絕對構成。嘢飲有汽水果汁仲啤酒,呢度嘅啤酒種類真係啱晒啲鍾意飲酒嘅人,好多種類!牛扒—好食,有炭燒味😋烤德國腸—德國腸果然做得出色,唔係咁多餐廳整德國腸整得好食,呢間幾好食😋煙三文魚—煙三文魚烹調唔需要特別技巧嘅,所以唔使特別講,味道都幾正常可以食。配菜,個麵包我覺得好好食,熱辣辣鬆軟。

牛扒—好食,有炭燒味😋

配菜,個麵包我覺得好好食,熱辣辣鬆軟。

2022-12-05
$100 (Breakfast)