2024-06-16 236 views
🍔日式芥末醬牛前腩漢堡 $95配鮮切雜菜絲及日式芥末醬。牛前腩質感比平時食嘅漢堡唔太一樣,較有咬口但又唔會乾身,牛味都幾香。芥末醬香氣濃厚,帶點辣,幾惹味。剛好雜菜絲爽脆口感,同醬汁平衡到,整體唔會有油膩感。🍔特級松露醬牛前腩漢堡 $100配炒本菇、鮮切綠毛菜及特級松露醬。好鐘意個松露醬好香好creamy,加上炒香嘅菇,整體好juicy又口感豐富。配上濃郁嘅漢堡,令人回味🥰👍🏻🍟脆薯條、脆薯角🥔兩款都炸得香脆,份量唔少。我揀咗BBQ醬同埋海鹽香辣粉。BBQ甜甜辣辣,係有誠意嘅味道🤣。海鹽香辣粉好夠勁又辛辣,係惹味嘅,一邊食一邊忍唔住打乞嗤😂🍋有氣檸檬水lemonade甜甜酸酸,解油膩感,清爽又開胃。好飲~而且唔使另加錢依點好好。

🍔日式芥末醬牛前腩漢堡 $95

🍔特級松露醬牛前腩漢堡 $100