2016-03-14 602 views
半熟工房最近,半熟風氣繼續蔓延,每間食店都不斷推出半熟新口味作招徠,就像這間食店,一開始是半熟芝士撻,接著是抹茶撻,現在又有新口味,就是半熟朱古力撻,熱愛朱古力的我當然要來品嚐品嚐!到達半熟工房後,發現現在已沒有往日長長的人龍,只剩下五至六位客人在等待,那更好,不用浪費時間排隊! 半熟朱古力撻 $22剛剛見半熟朱古力撻新鮮出爐,好吧同朋友買左兩個黎食,朱古力味係幾濃,曲奇撻皮夠香脆,撻皮的脆加上流心幼滑的朱古力醬,感覺好像在吃朱古力心太軟,挺吸引的!但食完一個都幾膩,要即刻買野飲,不過我相信鐘意食朱古力既人應該會幾ok,因為真係幾濃朱古力味。食埋朱古力半熟蛋糕後,發現半熟蛋糕好味啲。
半熟工房

半熟朱古力撻 $22

食埋朱古力半熟蛋糕後,發現半熟蛋糕好味啲。
2016-03-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$22 (Tea)