2021-04-26 47 views
居酒屋通常價錢貴,但宜家有7折所以去試下🤤一入去已經聽日播緊日文歌,有好多日本poster,環境唔錯🤭而又好好彩,店員安排左我坐塌塌米😍一開始嗌左兩個前菜開下胃,有芥辣八爪魚同龍蝦沙律,芥辣八爪魚就正常發揮,而個龍蝦沙律值得再食,因為真係食到龍蝦肉🦞開完胃就食刺身啦🤤🤤🤤嗌左室津蠔,縞池,北寄貝同三文魚腩,個人最鍾意係個縞池,薄薄一片再點個醋汁,帶出個鮮味🤤🤤雖然份量唔多,但樣樣都好新鮮👍🏻之後仲嗌左居酒屋必嗌嘅串燒同燒雞翼串燒有冬菇,牛舌,露筍豚肉串同蕃薯仔,個牛舌真係好好食,燒得啱啱好,食完一串之後忍唔住嗌多一串😂而個冬菇燒完都仲有好多汁👍🏻燒雞翼個到仲好細心咁用錫紙包住個雞翼尖,唔會食到好狼狽🤭最後嗌左個饅魚飯填飽晒個肚,饅魚個醬甜同咸度啱啱好,而且饅魚好肥美
居酒屋通常價錢貴,但宜家有7折所以去試下🤤

縞池