2019-07-24 24 views
呢間拉麵店係我每次嚟到上環信德中心必食既餐廳!😁😁😁餐廳地方都幾舒服,好有日本風格 🇯🇵大熱天時一坐底就有冰水供應❄❄❄,爽!我鍾意依度既湯底夠特別,依度既湯底都係主打蝦味湯底🦐🦐🦐,係香港好少會食得到。今日就點左焦香醬油蝦濃湯拉麵,同味增叉燒蝦濃湯拉麵啊佢仲加咗個和風蝦春捲。呢度拉麵嘅湯底全部都非常之濃郁,焦香醬油蝦湯比較上蝦味係會淡少少,食落時帶有少少焦香,食落口好香口🤤🤤🤤。味曾蝦濃湯既蝦味就非常之濃,一放上枱就已經聞到好香既蝦味,最適合鍾意蝦同重口味既人!兩碗面嘅份量其實都幾多,食完再飲埋個湯超滿足。🤗🤗🤗和風蝦春捲岩岩新鮮炸好,熱辣辣,脆卜卜。依間拉麵店既價錢都唔算貴,如果去開澳門黎坐船都可以黎試下!👍🏻👍🏻👍🏻
呢間拉麵店係我每次嚟到上環信德中心必食既餐廳!😁😁😁

餐廳地方都幾舒服,好有日本風格 🇯🇵
大熱天時一坐底就有冰水供應❄❄❄,爽!

和風蝦春捲岩岩新鮮炸好,熱辣辣,脆卜卜。