2024-11-18
☞ 追蹤 @foodbitxh.__ 留意更多吃喝玩樂資訊‼️-💠 經典卡邦尼卡邦尼意粉賣相不錯,煙肉蘑菇都炒到好香,醬汁都做到好creamy👍🏻連同生蛋黃撈埋一齊食,蛋香味超濃🉐-💠 Classic Breakfast超豐富既早餐拼盤,可以揀太陽蛋同炒蛋,加上有腸仔、牛油果、炒蘑菇、酸種麵包、煙三文魚等材料,非常岩打卡得黎有齊曬想食既野啊‼️-💠 士多啤梨牛奶麻糬期待以久想食既牛奶麻糬窩夫,窩夫做得好香脆,牛油味好香濃✨士多啤梨數量都唔少,仲要粒粒都咁香甜,絕對係我下次會再黎既原因❣️-📍 in:joi (灣仔)灣仔皇后大道東141-145號恆山中心地舖-#hkfoodie #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #香港探店 #香港旅遊攻略 #平民美食 #米芝連小食
💠 經典卡邦尼
💠 Classic Breakfast
💠 士多啤梨牛奶麻糬
📍 in:joi (灣仔)
灣仔皇后大道東141-145號恆山中心地舖