假期的上午想吃一個豐富的早餐❤️於是就想起灣仔這間花藝主題的咖啡店☕️還記得一開張時門座若市,現在熱潮過後好像回復平靜了😌(不過也有可能是早上人流少一點🙈)店裡環境舒服寫意,空間感十足,四周都有好多保鮮花和植物佈置💐🌷真係自己坐係度整個下午都可以啊😍--🎈Cloud Egg Bagel🍳 $88賣相滿分🥰望住呢個bagel感覺好治癒~其實佢就係打起左個蛋白令佢好似一舊雲咁輕飄飄☁️食落係超級空氣感的!而中間就有流心既蛋黃,完全唔捨得戳穿佢啊!🥺Bagel就外脆,配埋牛油果挺好的~吃了一個好豐富的早餐真的很滿足喔😎-🎈Hojicha Latte $58是我喜歡的焙茶~茶味香濃,入口順滑甜度適中😚-整體質素還是滿意的,但定價有點兒進取,而且午市好似還有每人最低消費🧐嗯所以有機會再回訪吧~-🔸NATURA:📍灣仔菲林明道8號大同大廈地下1-2號舖

🎈Cloud Egg Bagel🍳 $88
Cloud Egg Bagel
Cloud Egg Bagel

🎈Hojicha Latte $58
Hojicha  Latte

是我喜歡的焙茶~茶味香濃,入口順滑甜度適中😚
🔸NATURA:
📍灣仔菲林明道8號大同大廈地下1-2號舖
2021-09-18
$160 (Breakfast)
Hojicha  Latte