♡ 灣仔高質法國菜 Boire et Manger ♡-好姊妹生日🎂梗係要同佢食返餐好㗎啦🥰於是嚟到呢間隱世嘅法國餐廳食生日飯。好有格調~~- ♡ 新西蘭草飼肉眼扒(Dinner Set ) ♡ $438冇諗過呢個餐咁抵食!除咗平時跟餐有既餐湯同餐包外,仲包左煙三文魚他他、生蠔同友人最愛既可麗餅。生蠔🦪超級肥美! 勁正👍紅菜頭餐湯 好新鮮、好好飲~ 而且無味精~煙三文魚他他 香滑嘅半熟蛋撈埋厚厚的三文魚一齊食 係最佳既享受😎!新西蘭草飼肉眼扒 好大塊~ 每一啖都充滿肉汁 叫七成熟岩岩好!蒜香大蝦帶子白酒辣椒醬意大利麵好香蒜香味,加埋海蝦同帶子。好惹味~~ 自家製法式可麗餅配蜜糖因為好友生日~ 店員好好幫我準備左Happy birthday🥰 朋友好驚喜!可麗餅食落脆卜卜~ 仲好香蛋香味加埋雲呢拿雪糕🍦 冷熱交融,朋友食得好滿足。-❥#⇢店鋪資料:Boire et Manger (灣仔)灣仔軒尼詩道68號新禧大樓地下A號舖#
♡ 灣仔高質法國菜 Boire et Manger ♡
好姊妹生日🎂
梗係要同佢食返餐好㗎啦🥰
於是嚟到呢間隱世嘅法國餐廳食生日飯。
好有格調~~

冇諗過呢個餐咁抵食!
除咗平時跟餐有既餐湯同餐包外,

仲包左煙三文魚他他、生蠔同
友人最愛既可麗餅。

生蠔🦪超級肥美! 勁正👍

紅菜頭餐湯 好新鮮、好好飲~
而且無味精~

新西蘭草飼肉眼扒 好大塊~
每一啖都充滿肉汁 叫七成熟岩岩好!

蒜香大蝦帶子白酒辣椒醬意大利麵
好香蒜香味,加埋海蝦同帶子。
好惹味~~

自家製法式可麗餅配蜜糖
可麗餅食落脆卜卜~ 仲好香蛋香味
加埋雲呢拿雪糕🍦 冷熱交融,
朋友食得好滿足。

#
⇢店鋪資料:
Boire et Manger (灣仔)
灣仔軒尼詩道68號新禧大樓地下A號舖
#