2018-06-17
普通火鍋經常都食, 今次試試台式手工涮涮鍋。原來手工的意思, 指有些特別, 獨家制的餃子/手打丸等的食物。主要是以上的這些, 人頭上, 每人一款。(以上有四人份量)黑松露蟹肉餃又真係幾好味~墨魚汁鳥結糖也很幾特別。最重要的是每2人送一碟"安格斯肥牛片, 或西班牙黑牛豬肉片, 正!仲有呢個人頭上的響鈴和魚皮~以上都係唔可以免費再叫的, 除此之外, 其他火鍋料和飲品都可以任叫!沙茶雞涮涮鍋, 正!冬瓜卜卜蜆海鮮鍋, 正!香芋珍珠奶茶, 正!其實飲品任飲都好正, 不是一般火鍋店的罐裝飲品, 真係好多款, 杯杯都好有特色的飲品。 出面飲每杯都要$30, 但我飲左三杯不同的飲品, 有熱有凍。朋友叫左4杯, 出面起碼要$120。XD食飽仲有甜品送~!雖然這個甜品...老實說是一般, 但送的, 還要求什麼。有甜品, 一餐就圓滿了!其實其他任叫的火鍋料, 不能一一盡錄, 但味道都不錯! (推介長蟹柳!XD)所以, $330任食任飲, 又有特色食手工丸, 特色飲品, 加上店員態度都好好, 值得推介的一間火鍋店!
主要是以上的這些, 人頭上, 每人一款。(以上有四人份量)
黑松露蟹肉餃又真係幾好味~
墨魚汁鳥結糖也很幾特別。
最重要的是每2人送一碟"安格斯肥牛片, 或西班牙黑牛豬肉片, 正! 仲有呢個人頭上的響鈴和魚皮~
以上都係唔可以免費再叫的, 除此之外, 其他火鍋料和飲品都可以任叫! 沙茶雞涮涮鍋, 正!
冬瓜卜卜蜆海鮮鍋, 正!
香芋珍珠奶茶, 正!
食飽仲有甜品送~!
雖然這個甜品...老實說是一般, 但送的, 還要求什麼。
有甜品, 一餐就圓滿了!