2024-01-31 78 views
踏入呢間餐廳,第一眼見到就係環境悠閒舒適,今次過嚟簡直係滿足我全部美食慾望嘅天堂!🍢🍤🔥先來講講個蒜燒美國石蠔,呢款經典香氣撲鼻,食落去真係惹味過癮,啖啖肉又唔腥,足足滿足我對海鮮嘅喜愛。再嚟個芝士牛油焗海中蝦,芝士同牛油嘅濃郁味道令晒海中蝦更提味,簡直係絕配!當然唔少得一嚟,必食嘅燒物,金菇肥牛卷啖啖肉香,將肥牛同金菇嘅鮮味全部包裹住,食落去真係好過癮。至於燒檸檬黃金雞中翼,辣得嚟又唔會搶咗檸檬嘅鮮味,配搭得宜,食一啖仲想再嚟一啖!🍋不過都有啲小失望,牛脷唔係太合我口味,同埋啲清酒煮蜆重酒味過頭,可能係因為我唔夠鍾意酒味咁重。而家啲日式燒飯團就稍為平平,可能要睇個人喜好呢。最後啲辣嘅選擇令人驚喜,麻辣口感帶嚟嘅唔單止係熱辣辣,仲有種說不出嘅過癮。整體嚟講,這次體驗算係幾正呎,下次豐富咗口袋,梗係要再黎打個飽嘞!🥢