2017-07-03 2009 views
今晚約左個“食肉獸”去尖沙咀食晚餐,佢話佢公司附近有間新開無耐既韓國菜應該可以滿足到佢既“肉”望反正我對韓國菜都唔抗拒,咁就一於放肆下兼陪佢滿足下佢既“肉”望啦7點去到,仲未過happy hour 時段有優惠價HKd$138+10%既原祖炸雞set(半份雞、薯條+Drinks × 2)啵,咁就緊係要返個先啦啦啦啦!跟住“食肉獸”仲點左個“上牛烤”HKd$288+10%,另加白飯×2 HKd12×2+10%炸雞我地點左芥末味(醬另上)雖然炸粉厚左小小,但雞肉嫩滑!個芥末醬仲好好味呀,用黎點雞定薯條都飲品要左“覆盆子沙冰”同“Asashi”沙冰飲落酸酸甜甜~So fresh “上牛烤”一上黎真係“哇”咗一聲呀,估唔到佢份量有咁多!!!仲有生菜盤可以用黎夾肉食無咁漏當然唔少得有爐邊蛋啦~仲可以免費追加添呢個“牛立方”大大粒,烤好表面再切片!自己中意烤到幾成熟都得好重肉味呀,配上白飯食真係好滿足呀最後朋友仲話要點多杯生啤,啤多杯黎配燒肉先夠盡興今晚又燒肉又炸雞,真係食左好多肉呀!!!所以“食肉獸”朋友都表示“肉”望得以滿足

炸雞我地點左芥末味(醬另上)

飲品要左“覆盆子沙冰”同“Asashi”
沙冰飲落酸酸甜甜~So fresh

仲有生菜盤可以用黎夾肉食無咁漏

當然唔少得有爐邊蛋啦~仲可以免費追加添

呢個“牛立方”大大粒,烤好表面再切片!

自己中意烤到幾成熟都得

好重肉味呀,配上白飯食真係好滿足呀

最後朋友仲話要點多杯生啤,啤多杯黎配燒肉先夠盡興

2017-07-03
Type of Meal