2021-01-04 261 views
見到呢間好評咁多就特登入左荃灣食。入到去就已經俾定d袋我地放口罩,上面既人知道我地會上去仲一早就整定好水俾我哋飲,服務唔錯💛尤其本人熱愛食干鍋,所以毫不猶豫就決定叫。好快手咁簡好料,俾單個時佢地又好好咁話俾我地知本身個鍋已經包左d我地有叫既料,問下我哋要唔要改,咁就當然改啦🤪 個鍋都幾麻辣,料都算多,同埋而家好少地方食得🤧人人都話個炸饅頭係必食,但係單叫又有6個,見到個lunch set有得追加,我地就叫左個口水雞餐加炸饅頭4個口水雞基本上係啖啖肉,冇乜骨,都唔辣,正常味。炸饅頭就唔係上海個種(入面一條條meet得個隻😂)佢係真係一個饅頭炸,我覺得係正常,因為好少地方有做,所以就有個種好懷念既感覺。重點:食完辣野再食,好正🤤🥰

自選干鍋
炸饅頭