2019-01-02 1496 views
一埋位就即刻叫左個黃金炸淮山先!!!推介推介👍🏼👍🏼👍🏼每一條淮山都比黃金包圍住!!!!!!好好味!完全令我對淮山改觀🤤因為即叫即炸,所以要等一陣☝🏼食左幾條先記得要影相😳😳😳花膠雞鍋都好足料👍🏼👍🏼👍🏼打邊爐之前都飲左碗先😳手切牛頸脊,好味好味!好有肉味👍🏼都係必叫首選😌豆苗好新鮮😌好味!花甲好大隻😍好鮮甜!豬白喉,係我第一次食!朋友話唔係道道都有,所以叫左嚟食!烚十幾秒就食得!唔係就會超un!食落口好爽👍🏼黑柏葉,就比較un😂本身好鐘意食魚,同埋好鐘意脆肉鯇,呢個好正,好有魚味,好新鮮!冰鎮秋葵,好爽口,但秋葵本身都無乜味😄其實仲叫左好多嘢,響鈴都係推介,但因為太快食曬所以無影🤣呢度嘅響鈴係即叫即炸,所以有朋友做咁食,好快清曬😳魚皮都好好食!又係好脆☺️總之記得叫黃金淮山啊!!!!!一啲都唔滑潺潺架!🤤
一埋位就即刻叫左個黃金炸淮山先!!!

黃金炸淮山

食左幾條先記得要影相😳😳😳

花膠雞鍋

花膠雞鍋都好足料👍🏼👍🏼👍🏼打邊爐之前都飲左碗先😳
皇牌手切牛頸脊

手切牛頸脊,好味好味!好有肉味👍🏼都係必叫首選😌

豆苗好新鮮😌好味!
花甲

花甲好大隻😍好鮮甜!
豬白喉

黑柏葉

黑柏葉,就比較un😂
脆鯇腩

冰鎮秋葵

冰鎮秋葵,好爽口,但秋葵本身都無乜味😄

總之記得叫黃金淮山啊!!!!!一啲都唔滑潺潺架!🤤
黃金炸淮山